Inca te gandesti unde sa pleci in vacanta? Iti sugeram 10 destinatii care au reusit sa-i impresioneze pe managerii unora dintre cele mai importante companii din Romania.


Cu bicicleta prin Norvegia

Tomasz Ignaczak, seful Kruk isi aminteste cu placere de calatoriile sale pe bicicleta in Norvegia. "Am petrecut foarte mult timp calatorind numai cu bicicleta. Obisnuiam sa merg in Norvegia sau prin Alpi. Norvegia este o tara atat de grozava astfel incat oricand ai ajunge acolo intotdeauna nu poti decat sa admiri cu placere peisajele din natura", spune Tomasz Ignaczak.

Seful Kruk apreciaza si orasele din Romania, precum Sibiu sau Sighisoara pe care le considera "cu adevarat uimitoare. Cand le vizitezi simti ca timpul s-a oprit in loc acolo si imediat parca te-ai intors in vremurile in care aceste orase fortificate au fost construite. Aveti o tara grozava!".

Localitatea Cascais, Portugalia

Violeta Ciurel, sefa Axa Aisgurari, este pasionata de calatorii, indiferent daca sunt cu familia sau in interese de serviciu, si ii plac, atat orasele mari, cat si statiunile sau localitatile mai mici. Printre preferatele sale se afla localitatea Cascais (30 de kilometrii la vest de Lisabona) din Portugalia. "Este exceptional. Portugalia este un vis", exclama ea.

Din Delta Ronului pana in Bordeaux

Madalin Niculeasa ne-a povestit ca ultima vacanta petrecuta in famlie a fost fabuloasa: a inceput in Delta Ronului, a continuat in Carcassonne si San Sebastian si s-a incheiat in Bordeaux. Asa ca daca sunteti pregatiti pentru un astfel de circuit, itinerariul avocatului ar putea fi o varianta.

Citeste mai multe pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.