In conditiile in care Rio de Janeiro este al treilea cel mai scump oras in ceea ce priveste pretul unei nopti de cazare, tot mai multi brazilieni isi investesc banii intr-o afacere care anunta profituri record – hosteluri pentru turistii care vor participa la doua evenimente sportive importante.


Pretul mediu al unei nopti de cazare in Rio de Janeiro este de 247 dolari, doar Miami (294 $) si Punta Cana (247 $) fiind singurele destinatii mai scumpe decat orasul brazilian. Chiar si New York (246 $) sau Paris (196 $) au preturi mai scazute la cazare decat Rio de Janeiro.

Proprietarii hotelurilor ar putea creste preturile la cazare in conditiile in care doua dintre cele mai importante evenimente sportive vor avea loc in 2014 si 2016 – Cupa Mondiala si Jocurile Olimpice de vara.

In acest context, mai multi brazilieni isi orienteaza investitiile spre deschiderea de hosteluri, o varianta mult mai ieftina pentru turistii cu bugete limitate.

Citeste mai multe pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.