Presedintia a publicat miercuri hotararea CSAT din 5 februarie privind avizarea privatizarii CFR Marfa, in document afirmandu-se ca "modalitatea concreta si procedura de privatizare se afla in responsabilitatea Ministerului Transporturilor si a Guvernului Romaniei".

Potrivit hotararii publicate pe site-ul Presedintiei, la sectiunea CSAT - hotarari emise de Consiliu, CSAT avizeaza proiectul de HG pentru aprobarea strategiei de privatizare a CFR Marfa si a mandatului Ministerului Transporturilor pentru implementarea acesteia.

In articolul 2 al hotararii se arata ca "modalitatea concreta si procedura de privatizare se afla in responsabilitatea Ministerului Transporturilor si a Guvernului Romaniei".

Presedintia a publicat hotararea in contextul in care Basescu acuza Guvernul ca evita sa-si asume responsabilitatea pentru privatizarea CFR Marfa.

Ponta: Daca CSAT nu avizeaza vanzarea CFR Marfa, nu facem privatizarea


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.