Tarom va introduce in octombrie zboruri directe Bucuresti - Praga - Bucuresti, urmand totodata ca in orarul de iarna sa mareasca frecventele pe rutele din Bucuresti catre Dublin, Chisinau si Sofia si sa optimizeze conexiunile pentru destinatiile Frankfurt, Roma, Madrid, Barcelona si Chisinau.

Zborurile pe ruta Bucuresti - Praga, introduse din 27 octombrie, vor avea preturi care pornesc de la 180 de euro, oferta valabila pentru biletele dus-intors cu toate taxele incluse la achizitionarea de pe www.tarom.ro si supusa unor termene si conditii speciale.

"Ne bucuram ca Praga, una dintre cele mai frumoase capitale ale Europei a reintrat in reteaua noastra de rute si va fi operata atat din Bucuresti, cat si din Cluj-Napoca", a declarat intr-un comunicat Christian Heinzmann, CEO al companiei aeriene de stat.

Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane TAROM a fost infiintata in 1954 si se afla sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Tarom are in prezent zboruri catre 42 destinatii, din care 9 sunt interne, si o flota formata din 24 aeronave, Airbus, Boeing si ATR.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.