Doar trei hoteluri din Romania beneficiaza de etichete ecologice, a declarat miercuri, la o conferinta de turism, ministrul Mediului, Rovana Plumb, adaugand ca institutia pe care o conduce intentioneaza sa desemneze zece destinatii ecoturistice.

Ea a spus ca Ministerul Mediului, in parteneriat cu Ministerul pentru IMM, Mediu de Afaceri si Turism, incurajeaza participarea turoperatorilor pentru promovarea etichetei ecologice, scrie MEDIAFAX.

"In momentul de fata, din pacate, in Romania, sunt doar trei hoteluri care beneficiaza de eticheta ecologica", a afirmat ministrul Mediului.

Rovana Plumb i-a propus ministrului delegat pentru IMM si Turism, Maria Grapini, prezent la conferinta, sa incurajeze cat mai multe hoteluri sa devina ecologice.

"Cred ca impreuna, Maria, trebuie sa ne stabilim cateva tinte astfel incat sa ii incurajam pe cat mai multi sa participe in cadrul etichetei ecologice, care inseamna protejarea mediului si exploatarea eficienta a resurselor", a spus ea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.