Fostul presedinte si director general al bursei de la Varsovia Ludwik Sobolewski a fost numit, luni, director general al Bursei de Valori Bucuresti (BVB), acesta urmand sa preia mandatul dupa ce va primi avizul Autoritatii de Supraveghere Financiara.

"Consiliul Bursei aduce la cunostiinta investitorilor faptul ca, urmarea unui proces de recrutare riguros, in cadrul sedintei din 1 iulie 2013, l-a desemnast pe Ludwik Sobolewski in pozitia de director general al BVB (...) Numirea dlui Ludwik Sobolewski in functia de director general, conducator al BVB, va intra in vigoare incepand cu data validarii de catre ASF (Autoritatea de Supraveghere Financiara - n.r.)", se arata intr-un comunicat al BVB.

Anterior, surse din piata de capitasl au declarat pentru MEDIAFAX ca Sobolewski a fost numit la director general al Bursei de Valori Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.