GSK a decis ca fabrica din Brasov sa iasa din reteaua sa globala de productie, ca urmare a unei analize recent efectuate la nivelul retelei privind formele solide orale. Aceasta decizie este determinata de supra-capacitatea de productie actuala in reteaua GSK pentru formele solide orale

GSK va explora in urmatoarele 6 luni, posibilitatea de a vinde fabrica de la Brasov catre un potential cumparator (cu regim tranzitoriu de productie, care sa permita, intr-o perioada scurta de timp, transferul produselor sale catre alte fabrici si introducerea produselor cumparatorului in fabricatie).

GlaxoSmithKline (GSK) cu regret a decis ca fabrica din Brasov sa iasa din reteaua sa globala de productie pentru formele solide orale, ca urmare a unei analize recent efectuate la nivelul retelei sale de productie a formelor solide orale. Decizia este determinata de supra-capacitatea de productie actuala in reteaua de productie a companiei pentru formele solide orale.

Reteaua de productie a companiei a inregistrat in ultimii ani o scadere semnificativa a volumelor formelor solide orale si multe dintre produsele in forma solida mature vor continua sa inregistreze scaderi in urmatorii 5 ani. Capacitatea actuala a fabricii din Brasov nu este in prezent utilizata la maxim si, din pacate, nu exista nici un potential de crestere pe termen lung pentru ca alte produse sau volume sa fie fabricate aici. Compania intentioneaza ca activitatile de productie din Brasov sa fie transferate catre alte fabrici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.