Bucurestiul se afla de locul 12 in top 15 orase din lume cu cele mai mari reduceri ale costului de ocupare a spatiilor de birouri in ultimul an, cu o scadere de 6,1% in trimestrul unu comparativ cu acelasi interval din 2012, potrivit CBRE.

Astfel, costul de ocupare a spatiilor de birouri din Bucuresti se situeaza la 23,25 euro/metru patrat/luna, in conditiile in care chiria medie s-a diminuat in perioada analizata cu 7,7%, la 18 euro/metru patrat/luna. In costul de ocupare sunt incluse si sumele pe care o companie trebuie sa le plateasca pentru servicii de intretinere sau mentenanta, relateaza MEDIAFAX.

Cea mai mare scadere a costului de ocupare a spatiilor de birouri s-a inregistrat in Singapore (16,3%), urmat de Guadalajara (16,1%), Valencia, Porto si Sao Paolo.

Bucurestiul este singurul oras din Europa Centrala si de Est prezent in top 15 cele mai mari scaderi de costuri de ocupare a spatiilor de birouri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.