Afla care sunt cele mai avantajoase cinci credite de nevoi personale in lei, aflate in oferta curenta a bancilor din Romania, conform portalului financiar efin.ro.

Banca Comerciala Carpatica

Creditul de consum fara ipoteca de la Banca Comerciala Carpatica se pozitioneaza pe locul 5 al topului. Banca percepe o dobanda variabila de 13.33% (Robor la 6 luni + 8.78%). Pentru un imprumut in valoare de 10.000 RON pe o perioada de 5 ani, DAE este de 14.17%.

Comisionul de analiza a dosarului de credit este de 50 RON, acesta fiind retinut din suma aprobata a creditului, in situatia in care imprumutul se acorda. Comisionul de administrare credit este 0. Creditul are atasata o asigurare de viata si somaj, insa costurile acestora sunt suportate de catre banca.

OTP Bank

Locul patru al acestui top este ocupat de creditul de nevoi personale oferit de OTP Bank. Dobanda perceputa pentru acest credit este fixa si are o valoare de 15.12%. DAE este de 16.21%, pentru un credit in valoare de 10.130 RON contractat pe o perioada de 5 ani.

Comisioanele de administrare si analiza dosar sunt 0, iar banca ofera gratuit asigurarea pentru risc deces. De asemenea, banca accepta o gama larga de venituri. Venitul lunar minim solicitat pentru cereri individuale este de 350 RON.

In cazul in care clientul nu inregistreaza restante, nu solicita schimbarea datei de scadenta, nu modifica metoda de rambursare a creditului si nu ramburseaza anticipat creditul (integral sau partial), la fiecare a 12-a rata lunara nu va achita dobanda, ci doar principalul.

Citeste articolul aomplet pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.