Discutiile cu ministri privind fondurile europene pe 2014-2020 au generat "ciorovaieli", deoarece nimeni nu este multumit de alocatia aferenta domeniului sau, afirma premierul Ponta

"Trei ore am stat cu ministrii. Este exact ca la bugetul national, nimeni nu este multumit. Am stat trei ore, ne-am ciorovait acolo, trebuie sa gasim o solutie, nu avem ce face pentru ca mai multi bani nu o sa fie.

Trebuie sa avem o anumita strategie, cateva obiective pe care sa le atingem, si mai ales sa punem la punct un sistem administrativ ca sa folosim banii, pentru ca noi nu am folosit inca banii din exercitiul 2007-2013 si azi ne-am tot certat pe urmatorii bani", a spus Ponta, citat de MEDIAFAX.

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, vineri, cu mai multi ministri pentru o discutie legata de absorbtia fondurilor europene in perioada 2014-2020.

Cei mai multi bani din resurse comunitare vor fi alocate programelor de infrastructura, dezvoltare regionala si agricultura.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.