Romanul nu are gena asocierii si oricat s-ar incerca aceasta metoda nu va avea succes, pentru ca unde sunt doi deja sunt prea multi, a declarat luni, la un seminar, Laurentiu Baciu, presedintele Ligii Producatorilor Agricoli din Romania (LAPAR).

"Tot vorbim de asociatii si vorbim de cativa ani buni. Haideti sa gasiti o alta solutie privind asocierile. Toti vorbim de asocieri, vorbim, vorbim, vorbim. Romanul nu are gena de asociere. Are gena pomenii. Oricat ati incerca, unde-s doi, deja-s prea multi", a spus Baciu la evenimentul la care participa si comisarul european pentru Agricultura, Dacian Ciolos, alaturi de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

Baciu a afirmat ca trebuie gasita alta metoda de stimulare a comasarii terenurilor agricole, scrie MEDIAFAX.

"Grupuri de producatori, de cooperative, s-au facut atatea. Cate functioneaza? Sau gasit doi-trei, s-au uitat la televizor, au vazut Viata Satului si gata. Nu functioneaza niciuna. Gasiti alta solutie", a spus reprezentantul patronatului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.