Noul proprietar Blue Air vrea consolidarea pozitiei in piata a operatorului aerian, vizand afaceri mai mari in 2014-2015 si extinderea flotei.

"Flota Blue Air va fi in continuare modernizata si va creste numarul de aeronave in viitorul apropiat. Este un business plan asumat in cadrul procedurii de licitatie", a declarat, intr-o conferinta de presa, directorul general al companiei, Gheorghe Racaru, citeaza MEDIAFAX.

Compania a mai anuntat ca viitorii actionari vizeaza, printre altele, consolidarea brand-ului, pastrarea afacerilor in 2013 la nivelul de anul trecut si un avans de 3-5% a rulajului in urmatorii doi ani, cresterea gradului de incredere in operatiunile efectuate de companie si investitii in specializarea celor peste 400 de angajati.

Firma Airline Management Solutions, infiintata in urma cu o luna de patru actionari romani, a preluat fondul de comert al Blue Air, printr-o tranzactie in suma de 30 milioane de euro, care include asumarea unor obligatii de 28 milioane de euro.

Racaru a afirmat ca viitorii actionari i-au solicitat sa ramana in functia de director general al operatorului aerian. Intrebat cate avioane intentioneaza compania sa achizitioneze, el a afirmat ca deocamdata nu detine detalii privind acest subiect.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.