Business 8 Mai 2013 11:16
Oferta anului 2013 este estimata la 120.000 mp in 5 proiecte din 4 orase, in timp ce oferta anului 2014 este estimata la 65.000 mp cuprinsa din 3 proiecte; insa in prezent nu se inregistreaza lucrari de constructie la niciun proiect anuntat pentru anul urmator.



In primul trimestru din 2013 nu s-a inregistrat nicio inaugurare in Bucuresti. La nivel national, a fost finalizat un proiect: Uvertura Mall in Botosani, cu o suprafata inchiriabila de 15.000 mp , amplasat in zona centrala a orasului si care, in ziua inaugurarii a marcat un grad de ocupare de 80% .

Cu aceasta noua finalizare, stocul modern de spatii comerciale la nivel national este estimat la 2.4 milioane mp (incluzand si stocul din Bucuresti). In T1, JLL a exclus din stocul capitalei centrul comercial City Mall ca urmare a anuntului facut de noul proprietar de a demara reconversia acestuia intr-o cladire de birouri. Aceasta este cea de-a treia mare inchidere de centru comercial din Romania, dupa Armonia Braila si Armonia Arad.

Citeste mai multe pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.