Orange Romania a solicitat Consiliului National al Audiovizualului (CNA) un aviz de retransmisie pentru programe de televiziune prin satelit, au declarat, pentru Mediafax, reprezentantii CNA, relateaza wall-street.ro.

Declaratia oficialilor CNA vine dupa jumatate de an in care pe piata de telecomunicatii si televiziune au existat zvonuri ca Orange va oferi servicii de televiziune prin satelit.

In urma cu o luna Jean-François Fallacher, directorul general al Orange, declara pentru Wall-Street.ro ca managementul operatorului analizeaza intrarea pe piata de televiziune prin satelit, compania dorindu-si sa ofere continut pe toate platformele posibile (televiziune, desktop, smartphone, tableta).

“Vedem ca exista o cerere a consumatorilor nostri din Romania de a avea acces la mai mult entertainment, iar televizorul este doar unul dintre cele trei ecrane pe care poti vedea continut. Acum oamenii au telefoane foarte frumoase. Te poti uita la televizor, dar si pe tableta, pentru ca e mai confortabil, o tableta este un televizor mai mic. Vedem acest apetit pentru televiziune si cred ca putem aduce ceva nou in piata pentru clientii nostri. Acum testam”, spunea Fallacher in urma cu cateva saptamani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.