Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, raspunzand unei intrebari despre privatizarea CFR Marfa, ca "sunt patru companii foarte mari care au anuntat deja intentia".

"Sunt patru companii foarte mari care au anuntat deja intentia si pana la board-ul FMI din iunie o sa avem procedura finalizata", a spus Ponta, miercuri, citat de MEDIAFAX.

Premierul a aratat ca procedura de privatizare se desfasoara conform prevederilor recomandate de consultant, iar ceea ce este important este ca nu pot participa "tot felul de oameni", cum a fost in cazul Oltchim.

De asemenea, intrebat daca prevederea privind participarea la licitatie a unor asocieri de companii nu poate duce la un nou caz Oltchim, Ponta a spus ca e nevoie de investitii foarte mari la CFR Marfa, iar cei care participa se pot asocia pentru a investi.

"Pai trebuie si 30 de milioane de euro activitate in domeniu. Nu stiu daca domnul Diaconescu are", a mai spus premierul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.