Seful ANAF, Serban Pop, a fost inlocuit din functie cu Gelu Stefan Diaconu, potrivit unur surse citate de Realitatea TV.

Serban Pop a fost retras de la conducerea Agentiei de Administrare Fiscala dupa o discutie avuta luni cu premierul Ponta, au declarat surse guvernamentale pentru MEDIAFAX, in timp ce oficiali din Finante precizeaza ca postul va fi preluat de Gelu Stefan Diaconu, actual secretar de stat in Ministerul Economiei.

"Serban Pop a fost convocat, luni, la Guvern de catre premierul Victor Ponta pentru o discutie in care acesta a fost anuntat ca va fi eliberat din functia de presedinte al ANAF", afirma surse din Palatul Victoria.

Gelu Stefan Diaconu a fost urmarit penal pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave.

Diaconu este urmarit penal din 2011 pentru inselaciune si abuz in serviciu, fiind acuzat ca in 1996, in calitate de director al Bankcoop Neamt, ar fi falsificat un contract de credit, Parchetul ICCJ analizand in prezent posibilitatea preluarii dosarului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.