Zborurile companiilor El Al, Arkia si Israir, inclusiv pe ruta Tel Aviv - Bucuresti au fost anulate.

Ministerul Afacerilor Externe atentioneaza cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Israel ca, incepand cu data de 21 aprilie, sindicatele din cadrul companiilor aeriene israeliene El Al, Arkia si Israir au declansat greva generala in sectorul aviatiei civile.

"De la data de 21 aprilie, toate zborurile interne si internationale efectuate de companiile El Al, Arkia si Israir sunt anulate pe termen nelimitat (inclusiv cursele pe ruta Tel Aviv - Bucuresti - Tel Aviv)", precizeaza MAE.
In vederea prevenirii unor situatii neplacute, MAE recomanda cetatenilor romani care doresc sa calatoreasca in Israel sa se informeze in prealabil la compania de transport aerian ale carei servicii intentioneaza sa le foloseasca.

Sunt atentionati si romanii care doresc sa calatoreasca cu compania aeriana Lufthansa ca, urmare a unei greve de avertisment organizata in data de 22 aprilie de Sindicatul Verdi, 1650 de zboruri pe distante scurte vor fi anulate.

MAE precizeaza, in comunicatul transmis, ca aceasta companie aeriana recomanda tuturor calatorilor care au rezervate zboruri sa se informeze cu privire la zborurile anulate si la alternativele oferite (calatoria cu trenul).
Zborurile efectuate de compania Germanwings - o companie aeriana low-cost care face parte din compania Luftansa - nu sunt afectate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.