Presedintele Ciprului a declarat vineri ca tara lui, cu ajutorul unui plan international, va deschide cazinouri si va sprijini sectorul turismului pentru a-si reporni economia, scrie adevarul.ro.
Nicos Anastasiades a prezentat un prim lot de masuri despre care a spus ca sunt concepute pentru a stimula cresterea intr-o economie ce este prevazuta sa se contracte cu 13% pana in 2015, informeaza „Associated Press“.

Anastasiades a inclus deschiderea de cazinouri printre promisiunile de campanie inainte de alegerea sa in luna februarie. El a spus cã Ciprul va plati 21 de milioane de euro pentru a subventiona partial salariile a 6.000 de persoane fara locuri de munca, ce vor fi angajate in sectorul turismului. Mai mult, liderul va acorda facilitati fiscale pentru angajarea de noi lucratori si va infiinta parcuri de energie solara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.