Antreprenorul George Lemnaru, cunoscut pentru lansarea jocului international de strategie politica, economica si militara eRepublik.com, de la conducerea caruia s-a retras anul trecut, a lansat de curand CarsCup, un joc despre comunitatile de oameni pasionati de masini.

Intreprinzatorul a inceput sa dezvolte jocul in septembrie anul trecut impreuna cu Alex Stroe, partenerul sau in acest proiect si cofondator al clubului AlfaClub. La sfarsitul lui decembrie anul trecut jocul avea deja primii jucatori activi. Deocamdata, jocul este in versiune Beta.

„CarsCup este un joc despre comunitatile de oameni pasionati de masini. De ce pasiunea pentru masini? Datorita in principal lui Alex Stroe, partenerul meu in acest proiect, el fiind si cofondator al clubului AlfaClub. De ce comunitati? Pentru ca ne place ideea de a crea comunitati si a le transforma in jocuri”, spune Lemnaru, cofondator si actionarul majoritar al companiei Green Horse Games, dezvoltatorul jocului.

„Avantajul unui joc online freemium este ca in mod constant ii poti aduce imbunatatiri pe baza feedback-ului pe care il primesti de la utilizatori”, spune el.

Citeste articolul complet pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.