Carrefour Romania a deschis un hipermarket online, aflat momentan in varianta beta, de unde clientii isi pot face cumparaturile, cu livrare la domiciliu, serviciul fiind disponibil pentru Bucuresti si zona limitrofa.

Potrivit datelor de pe carrefour-online.ro, comanda minima pentru livrarea la domiciliu este de 150 lei, iar taxa de transport este de 15 lei indiferent de adresa de livrare. Bonul fiscal va fi eliberat pentru fiecare comanda in parte si va insoti produsele livrate.

Comenzile pot fi realizate 24 de ore din 24, 7 zile din 7, iar livrarile se fac de luni pana vineri intre orele 14:00-22:00 si sambata intre orele 10:00 si 15:00.

Zonele de livrare sunt Bucuresti si urmatoarele zone limitrofe: Buftea, Buciumeni, Otopeni, Balotesti, Berceni, Bragadiru, Chiajna, Dudu, Rosu, Chitila, Rudeni, Ciorogarla, Clinceni, Olteni, Corbeanca, Ostratu, Petresti, Cornetu, Dobroesti, Fundeni, Domnesti, Dragomiresti Deal si Vale, Glina, Catelu, Manolache, Jilava, Magurele, Alunisu, Varteju, Mogosoaia, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Stefanestii de Jos, Tunari, Dimieni, Voluntari, Pipera, Darvari si Buda.

Magazinul cuprinde peste 7.000 de produse.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.