Sütas, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata lactatelor din Turcia, a achizitionat fosta fabrica a Tnuva si intentioneaza sa angajeze anul acesta 300 de persoane, anunta compania.

Cu o capacitate de procesare de 500 de tone pe zi, fabrica Sütas va crea in prima faza 300 de noi locuri de munca si aproximativ 500 dupa finalizarea tuturor investitiilor.

Romania este o tara importanta in Balcani prin economia sa aflata in dezvoltare, apartenenta la Uniunea Europeana si de asemenea prin piata sa de 22 de milioane de consumatori. Daruirea Romaniei pentru agricultura si produse lactate este vitala cand vine vorba de a construe si aplica modelul nostru integrat de afaceri <>. In momentul in care operatiunile noastre din Romania vor porni, tintim sa acoperim cat mai bine piata Europei Centrale si de Est”, spune Muharrem Yılmaz, presedintele Consiliului de Administratie al Sütas.

Citeste articolul complet pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.