Royal Caribbean International estimeaza ca va vinde in Romania minim 600 de locuri pentru croaziere in Mediterana efectuate cu cel mai mare vas de acest tip din lume.

Vasul Oasis of the Seas va naviga in Europa in toamna anului 2014, iar rezervarile se pot face incepand cu data de 11 aprilie.

"Chiar daca nava are 5.400 cabine, fiind pentru prima oara in Mediterana va fi extrem de solicitata. Un pachet mediu de 7 zile, pentru doua persoane, este de circa 1.700 de euro. Cel mai scump pachet - o cabina owner suite pentru trei persoane - costa 15.000 de euro. Estimam ca in acest an vor fi vandute minimum 300 cabine duble pentru croazierele din Mediterana", a declarat intr-un comunicat Nicolae Demetriade, presedintele World Travel, care reprezinta in Romania Royal Caribbean International.

Vasul va naviga in Oceanul Atlantic si pe Mediterana de Vest, iar pasagerii vor beneficia de o serie de facilitati introduse in exclusivitate pe vas. Printre acestea o tiroliana de 25 metri care traverseaza vasul, un carusel lucrat manual, musical-uri gen Broadway, prima cafenea Starbucks pe mare si un parc cu peste 12.000 de specii de arbori si plante naturale, scrie MEDIAFAX.

Lansat in 2009, vasul Oasis of the Seas are 16 punti si o greutate de 225.282 tone.

Royal Caribbean International este o companie globala, avand o flota de 22 vase. Compania ofera croaziere in Caraibe, Alaska, Canada, Europa, Australia, Noua Zeelanda, Asia si America de Sud.

Demetriade estimeaza ca pe navele de croaziera in acest an vor calatori peste 17.000 pasageri romani, in crestere fata de anii anteriori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.