Proprietarii de cluburi din statiunea Mamaia vor trebui sa aiba care alegorice cu care sa participe, in sezonul estival, la caravanele organizate de Primaria Constanta, potrivit unei hotarari de Consiliu Local.

Consilierii locali municipali constanteni au aprobat un proiect de hotarare privind aprobarea unor masuri de stimulare a turismului in statiunea Mamaia, printre acestea aflandu-se si obligarea proprietarilor de cluburi de a construi un car alegoric cu care sa defileze in timpul sezonului estival.

Proiectul a generat dezbateri intre consilierul PNL Radu Bogdan Matei si primarul Constantei, Radu Mazare. Liberalul a spus ca proprietarii de cluburi nu trebuie sa fie obligati sa faca acest lucru.

"Mi se pare o masura anticompetitiva pentru ca ridica foarte mult standardul de intrare pe piata de cluburi si forteaza un operator economic sa faca o investitie pe care el o considera a nu fi benefica afacerii lui. Este o masura coercitiva", a explicat consilierul PNL.

La randul sau, Radu Mazare i-a raspuns: "Adica eu ma imbrac in toate hainele, ma scalambai pe la toate televizoarele de placere?"

Citeste articolul complet pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.