Anul trecut domeniul tehnologic a adus multe produse noi.

Aplicatia de harti a Apple

Multi dintre clientii Apple nu au ezitat sa faca update-ul la iOS 6, renuntand la hartile Google in favoarea celor ale concurentului. Plangerile nu au intarziat sa apara, erorile hartilor fiind, multe dintre ele, chiar hilare (poduri prabusite sau care dispar in neant). Abunda, de asemenea, adrese gresite.

Apple si-a cerut scuze pentru erori si chiar a recomandat alternative. Tim Cook, CEO-ul companiei, a spus poate cel mai bine: “am dat-o in bara”.

Inceput prost pentru Windows 8

Dupa ce Microsoft a lansat un preview al anticipatului Windows 8, utilizatorii au fost dezamagiti sa observe ca, desi interfata desktop era identica cu Windows 7, lipseste butonul de Start. Microsoft a inlocuit meniul cu un shortcut la ecranul de Start, ceea ce inseamna ca utilizatorii sunt fortati sa iasa din sistemul desktop pentru a lansa o aplicatie care i-ar putea duce inapoi la desktop.

Vestea buna este ca, intre timp, terti dezvoltatori au inceput sa remedieze aceasta problema.

Citeste articolul complet pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.