​Tourism Australia a anuntat luni lansarea unei competitii intitulata "Best Jobs In The World", in urma careia sase castigatori vor primi locuri de munca cu o durata de sase luni.

Pozitiile oferite sunt de paznic in rezervatii naturale, fotograf sau ingrijitor de animale salbatice. Fiecare loc de munca este rasplatit cu un salariu de 100.000 de dolari australieni (101.000 de dolari americani), incluzand costurile de trai.

Campania lansata de oficialii australieni vizeaza in principal strainii cu varste cuprinse intre 18 si 30 de ani, insa orice persoana din lume, indiferent de varsta sau tara de provenienta, poate aplica pentru cele sase posturi. Aplicatiile se realizeaza fie prin intermediul Facebook sau al paginii Best Jobs.

Data limita de depunere a aplicatiilor este de 9 aprilie 2013. Castigatorii vor fi anuntati la mijlocul lunii iunie, iar contractul va incepe la 1 august pentru toate cele sase pozitii scoase la concurs, scrie hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.