CNADNR a primit candidaturi de la companii straine precum Strabag, Vinci, Aktor si Astaldi sau romanesti, printre care Tehnostrade, Spedition UMB si Euro Construct Trading '98, pentru constructia centurii de sud a Capitalei si intretinerea autostrazilor Bucuresti-Constanta si Bucuresti-Pitesti.
Candidaturile primite joi sunt pentru o preselectie in cadrul procedurii de dialog competitiv pentru atribuirea contractului de concesiune de lucrari publice privind proiectarea, constructia, finantarea, operarea si intretinerea Autostrazii de Centura Sud a municipiului Bucuresti km 52+770-km 100+765 si operarea si intretinerea Autostrazii Bucuresti-Constanta si a Autostrazii Bucuresti-Pitesti.

Potrivit MEDIAFAX, ofertele au fost primite de la patru asocieri: Strabag (Austria) - Vinci (Franta) - Aktor (Grecia), Astaldi (Italia) - Euro Construct Trading '98 (Romania), Tehnostrade - Spedition UMP (Romania) si Impregilo - Salini (Italia).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.