Clientii Bancii Comerciale Romane (BCR) pot achita impozitele pe case, terenuri si masini prin serviciile de internet si mobile banking, dupa completarea unui formular pus la dispozitie de institutia de credit.

"Ne asteptam ca si in acest an sa continue trendul crescator pe care l-am inregistrat anul trecut - o crestere de 20% a numarului tranzactiilor pe aceasta zona. Plata impozitelor se poate efectua fara a necesita preinregistrarea pe siteurile administratiilor publice centrale sau locale, ci doar prin utilizarea sabloanelor predefinite de BCR", a declarat intr-un comunicat Bogdan Marin, director executiv pe canale retail din cadrul BCR.

Clientii trebuie sa cunoasca si sa completeze cateva campuri specifice sablonului predefinit de plata, precum codul de cont bugetar, codul de impozit aferent obligatiei de plata achitata, numele institutiei sau bugetul catre care se face plata, codul unic de inregistrare al institutiei si codul numeric personal al contribuabilului, scrie MEDIAFAX.

Prin canalele alternative de internet si telefon mobil, clientii mai pot achita impozitul pe venituri din concesiuni si inchirieri, din activitati independente, din valorificarea drepturilor de proprietate intelectuala, taxe consulare, taxe pentru eliberari de permise si certificate, amenzi si alte sanctiuni sau asigurari sociale pentru venituri din prestari de servicii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.