Dan Diaconescu a anuntat, luni, ca va participa la licitatia pentru cumpararea CFR Marfa, dar a mentionat ca nu va spune inainte de anuntarea castigatorului "in numele sau in baza careia dintre firmele care se vor inscrie la licitatie" va face acest lucru.

El a facut aceste declaratii intr-o conferinta de presa organizata la Grupul PP-DD din Senat, intrebat daca va participa la licitatia pentru achizitionarea CFR Marfa, scrie MEDIAFAX.

"As vrea sa ma vedeti drept castigator al licitatiei dupa ce se va semna contractul de privatizare. Nu mai vreau sa fac acea procedura pe care eu am considerat-o cinstita, onesta, dar a fost interpretata ca o doza de naivitate, din partea domnului Ponta. S-a folosit de statul roman, de parghiile pe care le avea pentru a ma inlatura din licitatie. El voia, cu tot dinadinsul, sa ii dea lui Zaremba acel combinat (…)", a spus Dan Diaconescu.

El a adaugat ca va lupta pentru salvarea CFR Marfa.

"La CFR, in continuare, ma voi lupta pentru poporul roman sa salvam aceasta companie, dar de data aceasta, repet, abia dupa ce o sa il vedeti pe castigatorul final, de abia dupa ce castigatorul va semna contractul de privatizare cu domnul Ponta, doar atunci o sa ma vedeti pe mine langa acel castigator, in spatele lui sau in fata lui. Este cert ca voi participa, dar niciodata nu o sa stiti in numele sau in baza careia dintre firmele care se vor inscrie la licitatie", a aratat acesta.

Potrivit afirmatiilor sale, suma de 10 de milioane de euro ceruta ca garantie este o suma mare, dar destul de mica in comparatie cu averea uriasa pe care ar putea sa o piarda poporul roman. El a mai afirmat ca suma dorita, de 50 de milioane de euro, este egala cu valoarea a 25 de locomotive, in conditiile in care cu aceasta ocazie sunt vandute locomotive de cateva miliarde de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.