Aderarea Romaniei la Uniunea Europeana la 1 ianuarie 2007 a fost unul dintre cele mai importante momente ale istoriei noastre de dupa ’89.

Publicatia 9AM.ro a urmarit intregul proces de aderare al Romaniei in cadrul Uniunii Europene, integrarea statului roman in comunitatea europeana fiind prezentat in paginile publicatiei din toate unghiurile de abordare.

Apartanenta la blocul comunitar european a insemnat pentru Romania mai mult decat o simpla acceptare intr-o uniune.

De la reformarea celor mai importante domenii ale tarii, necesare pentru acceptarea in UE, granite deschise pentru muncitorii romani, pana la relatiile de cooperare dintre statele europene si fonduri structurale de miliarde de euro pentru proiecte private si de stat, apartanenta Uniunii Europene a dus la modernizarea tarii noastre.

Din 2007 pana in prezent, fluctuatiei monedei euro si evolutia economica a tarilor din Uniunea Europeana a devenit din ce in ce mai importanta atat pentru romani cat si pentru Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.