Sport 8 August 2008 10:58
Internationalul portughez Cristioano Ronaldo a afirmat ca isi doreste sa evolueze si in sezonul viitor la Manchester United, desi atacantul declarase in repetate randuri ca vrea sa se transfere la Real Madrid, informeaza BBC.
"Pot sa confirm ca si in stagiunea viitoare voi juca la Manchester. Am discutat cu Sir Alex Ferguson, caruia i-am explicat argumentele mele. Dupa ce si eu le-am ascultat pe ale sale, am decis ca lucrul cel mai bun pentru mine este sa continui in Anglia. Voi lupta pentru culorile clubului cu devotamentul si ambitia de care am dat dovada intotdeauna", a opinat atacantul lusitan, care a recunoscut ca are partea sa de vina in toata confuzia care s-a creat in jurul transferului sau la campioana Spaniei.

Ronaldo a marturisit ca, pentru o perioada de timp, si-ar fi dorit sa plece la formatia madrilena: "Stiam ca Real este interesata de achizitionarea mea. Conducerea spaniolilor a si oferit o suma mare de bani pentru a-si asigura serviciile mele. Recunosc ca am fost tentat sa ma transfer in Spania, altfel ar insemna sa mint oamenii si sa insel propria mea constiinta".

Managerul castigatoarei Ligii Campionilor s-a declarat foarte incantat de vestea primita. "Cristiano a trecut printr-o perioada mai dificila din cauza zvonurilor care circulau zilnic pe seama trecerii sale la Real, insa i-am impartasit punctul meu de vedere si s-a linistit. Fanii trebuie sa inteleaga ca nu este deloc usor pentru un tanar jucator atunci cand este ademenit cu multi bani de un club mare. Acum trebuie sa lasam la o parte ce a fost, pentru ca este foarte important ce a decis el, sa ramana la Manchester", a fost de parere Ferguson.

Antrenorul spaniolilor, Bernd Schuster, regreta ca jucatorul portughez nu va mai ajunge la Madrid: "Trebuie sa-i respectam alegerea. Imi pare rau ca nu il voi avea sub comanda mea pentru ca este un fotbalist extraordianar, care ar fi putut ajuta foarte mult echipa. A fost liber sa faca ce a vrut, iar decizia sa trebuie acceptata".

Cristiano Ronaldo, care a marcat in sezonul trecut 42 de goluri pentru formasia sa, are contract cu Manchester United pana in 2012. In prezent, atacantul se afla in recuperare dupa operatia pe care a suferit-o in urma cu o luna la glezna si este asteptat sa revina pe gazon in luna octombrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.