Sport 7 August 2008 00:26
Fostul jucator dinamovist Cosmin Barcauan a anuntat marti seara ca a decis sa dea in judecata clubul Dinamo, pentru neachitarea unei sume de 20.000 de dolari, despre care, ulterior, a aflat ca a incasat-o altcineva in numele lui
"Cand am plecat de la Dinamo la Sahtior mai aveam de primit un rest de 20.000 de dolari. Ulterior am plecat la PAOK si dupa 3 luni am incercat sa iau legatura cu conducerea lui Dinamo, dar nu am primit niciun raspuns. In toti acesti ani mi s-a spus ca acesti bani mi se vor da. La mijlocul lunii mai am trecut pe la Dinamo, am cerut facturile si ordinele de plata si am vazut o suma de 20.000 de dolari incasata de mine, la o data la care eu nu eram in tara. I-am spus domnului Badea, care a sustinut ca se va rezolva situatia, insa nu s-a rezolvat nici pana acum", a povestit Cosmin Barcauan in emisiunea Contraatac de la GSP TV.

In replica la acuzatiile lui Barcauan, directorul executiv al lui Dinamo, Cristian Borcea, a declarat ca respectiva suma de bani a fost incasata de Gigi Netoiu (pe atunci vicepresedinte la clubul alb-rosu) in virtutea unei datorii pe care jucatorul o avea la el. "Pentru acesti bani a semnat domnul Netoiu si i-a luat. Este o problema intre ei, in care Dinamo nu are nicio legatura. Cosmin mi-a spus sa ii dau banii lui Gigi Netoiu, aveau de reglat intre ei o suma de bani", a declarat Cristian Borcea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.