Sport 7 August 2008 00:05
Fanii gruparii braziliene Falmengo, dezamagiti de rezultatele slabe ale echipei lor favorite, au aruncat, marti, pe terenul de antrenament al clubului din Rio de Janeiro, o bomba artizanala, care, dupa cum au raportat autoritatile, nu a facut nicio victima, informeaza presa locala
Postul de televiziune TV Globo a transmis imagini care i-au susprins pe suporterii lui Flamengo in timp ce au patruns pe stadionul din cartierul Gavea, arena unde se antrena formatia braziliana. Aproximativ 13 fani, furiosi din cauza rezultatelor inregistrate in ultima perioada de gruparea din Rio de Janeiro, au scandat impotriva jucatorilor: "Pentru a juca la Flamengo trebuie sa aveti tricourile transpirate".
Fotbalistii lui Flamengo, indignati de comportamentul fanilor, au reactionat la randul lor si i-au insultat pe contestatari, iar antrenorul Caio Junior a fost nevoit sa intrerupa antrenamentul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.