"Sunt incantat ca voi reveni in Serie A. Daca in trecut nu s-au concretizat ofertele pe care le-am avut, de aceasta data recunosc ca m-a surprins transferul la Chievo, mai ales ca totul s-a realizat intr-o ora. Sper sa joc cat mult pentru noua mea echipa", a afirmat fostul jucator al Sportului Studentesc, care a mentionat ca trebuie sa-i demonstreze antrenorului ca merita un post de titular la gruparea veroneza.

Patrascu a mai spus ca a petrecut o perioada foarte frumoasa la Piacenza, experienta care l-a ajutat sa se formeze atat ca om cat si ca fotbalist. "Au fost sase ani pe care nu am cum sa-i regret deoarece aici m-am maturizat ca jucator. Chiar daca am evoluat mai mult in Serie B, nu sunt dezamagit pentru ca liga a doua italiana este o competitie foarte puternica", a fost de parere mijlocasul roman.

Bogdan Patrascu are 29 de ani si a debutat la Sportul Studentesc, unde a jucat intre anii 1996-2000. Din 2000 pana in 2002 a activat la Litex Loveci, dupa care a trecut la formatia italiana Piacenza, care l-a imprumutat pe o perioada de un an la Chievo, echipa ce are prima optiune in cazul unui transfer definitiv.