Sport 7 August 2008 12:38
Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat astazi ca Mirel Radoi prefera sa ramana la echipa din Ghencea, deoarece a fost dezamagit de atitudinea pe care Internazionale Milano a aratat-o fata de el, cerand sa nu joace in dubla cu Galatasaray din preliminariile Ligii Campionilor.

"Am auzit ca Inter ar fi cerut ca Radoi sa nu joace cu Galatasaray, ca sa aiba timp sa-l urmareasca", a spus Becali, la Sport.ro, dupa care a continuat: "Personal, nu mi s-a cerut asta. Giovani mi-a zis ca Mourinho nu putea spune asa ceva. Oricum, m-a deranjat. Voiam sa joace Radoi la o echipa mare, sa ia salariu mare, pana la urma sa iau si eu bani multi. Oricum, nimeni nu ma poate sfida, nici macar Abramovici. Adica, Inter e Inter, si Steaua ce e, nimeni? Am vorbit cu Radoi si m-a impresionat, era deranjat si el. Mi-a zis: 'Nu am ajuns servitor, pana la urma raman la Steaua, joc in Liga Campionilor, ma mai intereseaza pe mine Interul?'. M-a impresionat ca are caracter".

Finantatorul Stelei anuntase duminica, inaintea meciului cu FC Brasov, ca este de acord ca Mirel Radoi sa fie imprumutat la Inter Milano pentru un an in schimbul a doua milioane de euro.

Referitor la noua achizitie, Juan Carlos Toja Vega, Becali a declarat ca acesta va evolua pe postul de mijlocas stanga: "L-am anuntat pe Toja ca la Steaua nu exista viata de noapte. L-am intrebat pe ce post se simte cel mai bine si mi-a spus ca prefera sa joace mijlocas ofensiv sau stanga, adica exact ceea ce are Steaua nevoie. Probabil ca Lacatus il va folosi mijlocas stanga, dar cel mai important este ca Toja este mijlocas ofensiv, ce ne trebuie noua. Daca va da randament pe faza ofensiva, va juca acolo.

Lacatus va decide, pentru ca la o echipa trebuie sa ai jucatori care sa evolueze pe mai multe posturi".
Mai mult, Gigi Becali a afirmat ca Toja a fost laudat de Robinson Zapata si Dayro Moreno: "Dayro si Zapata mi-au spus despre el ca e bun. Dayro mi-a zis: 'E un jucator valoros si ne va fi de mare folos'. Calitatile unui jucator se vad si in cinci minute. Toja loveste corect mingea si are forta".

Intrebat daca fotbalistul columbian va beneficia de o promovare speciala din partea clubului, Becali a spus: "Conteaza ce valoare are, nu promovarea lui. Nu ma intereseaza ce beneficii va avea Steaua de pe urma lui".

Gigi Becali a explicat ca Juliano Spadacio si Julio Cesar, actualii fotbalisti ai Rapidului, au fost refuzati de Steaua, pentru ca la vremea aceea gruparea din Ghencea il avea pe Nicolae Dica. "Pe Spadacio si Julio Cesar nu i-am vrut eu. Le-am spus lui Adrian Ilie si Argaseala: 'Acum ce facem, il lasam pe Dica pe banca?', a spus Becali.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.