Sport 6 August 2008 23:42
Noul fotbalist al Stelei, columbianul Juan Carlos Toja, transferat de la clubul FC Dallas, a sosit marti la Bucuresti cu o intarziere de mai bine de doua ore atat din cauza zborului, cat si a faptului ca a stat aproximativ o ora la verificari in Aeroportul Henri Coanda

Fotbalistul a sosit cu o aeronava care a venit de la Paris si a carei ora de sosire era 17:45.

Dupa aterizarea aeronavei, Toja a stat aproximativ o ora la formalitatile de verificare de pe aeroport, fapt care i-a dat emotii team-managerului Stelei, Marius Ianuli, singurul oficial al formatiei din Ghencea care l-a asteptat pe jucator. Contrariat de asteptarea lunga, Ianuli a mers in zona de check-in, pentru a se interesa ce se intampla cu jucatorul Stelei.

Toja a fost asteptat la aeroport si de cativa fani ai echipei din Ghencea care au scandat in mai multe randuri numele Stelei si s-a pozat cu tricoul formatiei ros-albastre, insa nu a dorit sa dea declaratii presei.
Mijlocasul Juan Carlos Toja va fi prezentat oficial de Steaua in cursul zilei de miercuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.