O judecatorie din Napoli a decis sa ii oblige pe cei de la Inter Milano sa plateasca daune unui fan al celor de la Napoli, care s-a simtit jignit de mesajele afisate de suporterii campioanei Italiei, la meciul dintre cele doua. Atunci, fanii Interului au afisat doua bannere pe care se putea citi: "Napoli, canalizarea Italiei" si "Salut, bolnavilor de holera", cu referire la scandalul gunoaielor.

Avocatul fanului nemultumit a declarat ca acesta s-a simtit indignat si profund ofensat de bannerele afisate la meciul dintre Inter si Napoli din octombrie 2007 si de aceea a decis sa actioneze clubul lui Cristi Chivu in judecata.

Inter, care a castigat acel meci cu scorul de 2-1, a mai fost pedepsita si de Federatia Italiana, care a decis ca sectoarele din tribune unde au fost afisate mesajele jignitoare sa fie inchise pentru urmatorul joc pe care milanezii il vor juca acasa. Cei de la Inter au contestat procesul deschis de fanul lui Napoli pe motiv ca judecatoria care a dat decizia nu ar fi avut jurisdictie asupra spetei.