Sport 6 August 2008 11:26
Atacantul lui Real Madrid, Ruud Van Nistelrooy, a declarat, astazii, ca nu va mai juca pentru nationala Olandei deoarece doreste sa se concentreze asupra programului de la echipa sa de club, informeaza NewsIn.

"Dupa ce am analizat programul echipei nationale si cel al lui Real, am realizat ca nu voi mai putea face fata, din punct de vedere psihic, jucand in ambele parti. Nu a fost usor sa iau o astfel de decizie pentru ca m-am simtit foarte bine cand am imbracat tricoul Olandei", a afirmat fotbalistul batav.

Van Nistelrooy (32 de ani, 64 de selectii si 33 de goluri la nationala) a debutat in prima reprezentativa in 1998, si a participat la doua Campionate Europene, in 2004 si 2008, si la Cupa Mondiala din 2006.

Atacantul olandez s-a transferat in 2006 de la Manchester United la Real Madrid, iar in cele doua sezoane petrecute la gruparea spaniola a inscris 53 de goluri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.