Sport 4 August 2008 04:06
Rapid a castigat cu 2-0 meciul de la Constanta cu Farul si pentru cel putin o noapte a fost pe primul loc in Liga I
Rapid merge perfect in Liga I, Copos si Taher viseaza la un nou titlu, iar contracandidatii giulestenilor asteapta cu teama viitoarele intalniri. Totul dupa meciul excelent facut de rapidisti la Constanta, acolo unde au batut pe Farul cu o dubla reusita de brazilianul Spadacio. Rapid arata, in sfarsit, ca o echipa mare, lucru pe care antrenorul portughez Peseiro il stie, iar adversarii doar ce il afla.

"A fost un meci greu. Farul e o echipa buna, ne-a creat probleme. In prima repriza ne-a fost greu, in partea secunda ne-am creat multe ocazii clare. Rezultatul este normal, echipa mea a fost mai buna. Nu intotdeauna cond uci jocul cum vrei, dar in repriza secunda am jucat cam cum am vrut", a spus antrenorul giulestenilor, completat imediat de Ion Marin, tehnicianul de pe banca constantenilor: "In seara asta, atat am putut. A fost un joc ce ne-a aratat ca mai avem mult de muncit, ca fotbalul este practicat de oameni inteligenti. Diferenta au facut-o cei patru oameni din fata si Lazar, care este un jucator extraordinar. Peseiro a castigat duelul tactic prin calitatea jucatorilor. Daca nu ratam cele doua ocazii de unu-unu cu portarul, se putea termina si 2-2. Trebuie sa fim mai modesti si sa muncim mai mult".


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.