Sport 4 August 2008 16:48
Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat ca fundasul Dorin Goian nu va pleca acum de la formatia antrenata de Marius Lacatus, deoarece nu exista nicio oferta pentru el, iar negocierile cu formatiile care l-au dorit au cazut pe rand.

"Goian trebuie sa inteleaga ca poate pleca la o echipa mare. Ce sa faca acum, sa ia 600.000 sau 700.000 de euro? Trebuie sa mai astepte, nu mai are nicio oferta, nu mai exista nicio discutie pentru el. A fost de la un club care a venit aici, era ca si plecat, nu stiu ce discutii au fost, dar nu s-a facut. Era vorba de patru milioane plus TVA. Apoi un club din Anglia a venit la Bucuresti si a oferit sase milioane. Argaseala zicea ca se face suta la suta, dar n-a mai iesit", a spus Becali.

Referitor la plecarea lui Mirel Radoi la Internazionale Milano, Gigi Becali a afirmat ca nu ar fi o problema pentru ca Steaua se descurca in aparare: "Ii avem in aparare pe Ghionea, Goian, Baciu si Rada. I-am spus lui Lacatus ca marea problema sunt mingile pe sus. Steaua nu trebuie sa joace asa, ci sa-si oboseasca adversarul. Problema nu este apararea, ci atacul".

Gigi Becali a tinut sa aminteasca faptul ca antrenorul Marius Lacatus nu va fi schimbat din functie in ciuda prestatiei modeste din meciul cu FC Vaslui, scor 1-0 pentru echipa moldoveana: "Lacatus e un om de mare calitate si nu vreau sa-l ranesc, chiar daca nu are rezultate. Fotbalul e fotbal, omenia e omenie, eu nu-l demit niciodata. Dupa meci, era cu ochii in lacrimi. Cand l-am vazut nu m-a mai interesat rezultatul".

In schimb, proprietarul Stelei l-a ironizat pe portarul Robinson Zapata, despre care a spus ca a avut o interventie de "cascadorii rasului" la golul marcat de vasluieni. "A vrut sa faca o cascadorie sa radem si noi. Si eu am ras cand am vazut reluarea. Daca nu primeam acel gol, nu mai intrau in degringolada. Stiam ca n-o sa ma las de fotbal, dar vrei campionatul si pierzi la Vaslui? Toata echipa Vasluiului nu face 15 milioane, cat iau eu pe Radoi".

Omul de afaceri a precizat ca Juan Toja va sosi in aceste zile la Bucuresti pentru a semna contractul cu Steaua: "Am incredere in Toja, se va imbunatati jocul. Oferta a fost confirmata de americani, urmeaza sa se faca formalitatile. Vine Toja, dar transferul cel mai important e tot al lui Szekely".

Gigi Becali a mai spus ca l-ar fi putut sustine pe Gheorghe Popescu in 2005 la alegerile pentru presedintia FRF, insa fostul international nu s-a aratat interesat: "Giovani (n.r. Ioan Becali) mi-a spus ca, inainte de alegeri, Mircea Sandu l-a chemat de doua ori, iar Gica Popescu era sigur de sustinerea sa. Si eu m-am intalnit atunci intamplator cu Gica Popescu si i-am spus ca vreau sa discutam, dar nu l-a interesat. Asta e, daca nici macar un telefon nu a dat nu am avut ce face".

In incheiere, Becali l-a ironizat pe fostul selectioner Anghel Iordanescu, care i-a cerut ajutorul in alegerile locale din luna iunie: "Iordanescu a venit sa-l sustin pentru Consiliul Judetean Ilfov. Pai ce sa faca el in Ilfov, sa-si puna cascheta? Ce, stie el sa conduca?".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.