Sport 1 August 2008 00:05
Finantatorul Stelei a stabilit ca Lacatus, e de vina pentru esecul de la Vaslui, parand surprins ca Goian nu a jucat pentru Steaua
Steaua a mers la Vaslui convinsa ca o sa calce in picioare echipa lui Porumboiu, mai ales ca tocmai facuse spectacol cu celebra AS Roma, dar pe teren realitatea a fost alta. Vicecampioana Romaniei n-a rupt gura targului si a pierdut cu 1-0 dupa o gafa imensa a portarului Zapata. Ca de obicei inaintea unor meciuri cu scandal, Gigi Becali a facut spectacol si a promis ca iese din fotbal daca Steaua ia bataie la Vaslui. Chiar daca nimeni nu se astepta ca finantatorul echipei din Ghencea sa se tina de cuvant, pentru ca nu ar fi prima data cand vorbeste aiurea, era interesant de vazut ce scuze gaseste acum. Din pacate nu a venit cu nimic nou si ne-a oferit vechea replica „am glumit cu voi”.
„Am glumit cand am zis ca ma retrag. Am zis asa, pentru ca eram sigur ca o sa bat la Vaslui si de aia v-am aruncat-o pe asta. Doar nu ma retrag acuma, dupa un meci pierdut... Acum sunt mai calm, nu ma mai agit ca inainte, n-are rost", a spus finantatorul ros-albastrilor, dupa care a inceput sa loveasca in propria echipa, nemultumit ca a fost batut tocmai de echipa lui Porumboiu.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.