Sport 1 August 2008 00:00
Atacantul Universitatii Craiova, Florin Costea, a declarat, joi, ca fotbalistii gruparii din Banie trebuie sa evite greseala facuta in sezonul trecut

"Nu trebuie sa ne mai lasam luati de val si cred ca parcursul de anul trecut, cand dupa prima victorie au urmat sapte infrangeri, a fost o intamplare. Nu vom mai trece vreodata prin asa ceva. Daca tratam toate meciurile ca pe niste derby-uri, sigur vom scoate ceva din fiecare. Trebuie sa luam cel putin un punct la Bistrita, pentru ca avem nevoie sa capatam o anumita constanta atat in rezultate, cat si in joc", a spus Costea.

In sezonul precedent, Universitatea Craiova a debutat cu o victorie la scor in fata Farului, scor 4-0, dupa care a avut o serie de sapte infrangeri consecutive. In prima etapa a acestui sezon, formatia olteana s-a impus cu scorul de 2-0 in fata Politehnicii Iasi.
Atacantul gruparii din Banie a apreciat ca partida cu Gloria Bistrita va fi una dificila, intrucat gruparea antrenata de Ioan Sabau va dori sa isi ia revansa dupa ce a pierdut in prima etapa, contra Rapidului, scor 0-3: "Gloria are un antrenor extrem de tenace, care va lua masuri dupa ce au fost invinsi cu 3-0 in Giulesti. Ne asteptam la o replica dura, dar cred ca suntem pregatiti. Gloria are o echipa buna, pe care o cunoastem destul de putin ca si componenta, deoarece s-au schimbat multe acolo in vara aceasta. Au achizitionat nume cunoscute, inclusiv doi fosti jucatori ai Universitatii (n.r. mijlocasul Gabriel Velcovici si fundasul Madalin Ciuca)".

Altfel, Florin Costea a afirmat ca doreste sa debuteze pentru echipa nationala: "Sigur ca ma gandesc si la echipa nationala, dar mai intai ma gandesc sa fiu suta la suta apt din punct de vedere al pregatirii, pentru ca am fost accidentat o perioada in vara aceasta si sunt putin in urma la acest capitol".
Partida Gloria Bostrita-Universitatea Craiova, din etapa a 2-a a Ligii I, va avea loc vineri, de la ora 18:00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.