Sport 1 August 2008 23:40
Antrenorul Marian Bondrea a dezvaluit motivele pentru care Universitatea Craiova a pierdut finala Cupei Romaniei din 1994, jucata in compania Gloriei Bistrita

Incepe etapa a doua, o etapa dispusa pe parcursul a trei zile, iar capul de afis al acestei runde il reprezinta chiar duelul de azi dintre olteni si ardeleni

Etapa a doua din Liga I la fotbal debuteaza astazi cu partida Gloria Bistrita - Universitatea Craiova.

Meciul din Ardeal va fi difuzat in direct pe canalul GSP TV, cu incepere de la ora 18.00. In prima runda, Universitatea Craiova a dispus, scor 2-0, de Poli Iasi, in timp ce Gloria Bistrita a fost umilita, in Giulesti, de Rapid, cu 3-0,reiese din Evenimentul Zilei.

“Stiinta” nu are amintiri prea placute din confruntarile cu trupa lui Tata Jean, insa cea mai mare dezamagire suferita de craioveni ramane pierderea finalei Cupei Romaniei din 1994, dupa cum aflam din Cotidianul.

Ramane de vazut daca juvetii olteni au invatat din erorile sezonului precedent, cand dupa un 4-0 in detrimentul 'rechinilor'constanteni au clacat, suferind 7 infrangeri consecutive.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.