Jucatorii echipei Bayern MUnchen Claudio Pizarro, Michael Ballack si Andreas Gorlitz au fost implicati intr-o altercatie, in noaptea de sambata spre duminica, la clubul de noapte "P 1" din MUnchen, unde sarbatoareau castigarea campionatului Germaniei, a anuntat cotidianul Bild, citat de AS. Jurnalul noteaza ca totul a pornit la ora 4, dupa ce cativa jucatori au inceput sa danseze pe mese si au fost insultati de unele persoane aflate in stare de ebrietate.

Fotbalistul Tobias Rau a explicat ca persoanele respective au spus "ceva impotriva strainilor". Pizarro a sarit sa bata aceste persoane, urmat de coechipierul sau Michael Ballack. Alt jucator, Andreas Gorlitz, s-a implicat incercand sa calmeze situatia, dar a primit o lovitura in cap. Potrivit cotidianului Bild, directorul discotecii, Klaus Gunschmann, a declarat ca altercatia a inceput in timp ce Pizarro canta o melodie in limba spaniola. "Doream sa ii linistesc. Deodata am fost lovit in cap. Nu am vazut din ce directie a venit lovitura, dar m-a durut", a spus si Gorlitz.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.