In luna ianuarie a acestui an, LPF a virat in conturile cluburilor din prima divizie ultima transa din banii cuveniti echipelor de pe urma vinzarii drepturilor tv. In acel moment, orice suma care ar fi fost incasata de Apulum ar fi trebuit redirectionata spre fostul vicepresedinte al clubului, Nicolae Achim, care a reusit sa dovedeasca in instanta ca ardelenii ii datoreaza aproximativ 70.000 euro.

Dupa ce a vazut ca cei 88.000 euro pe care LPF trebuia sa-i dea lui Apulum nu au ajuns in conturile echipei, Achim a apelat la o firma de recuperare a creantelor pentru a urmari traseul banilor din care tragea sperante ca-si recupereaza investitia. Firma respectiva a facut o descoperire uluitoare. Pentru ca gruparea condusa acum de Malusel sa nu ramina fara bani, Liga lui Mitica ar fi virat suma in conturile unui pensionar din Brasov, pe nume Petre Muresan, apropiat de-al lui Malusel!

"Puteam sa trimit banii si-n contul unui ciine atit timp cit Apulum mi-a dat hirtie sa-i trimit acolo. Ce, eu sunt verificator de conturi sau recuperator sa ma intereseze?"
Dumitru Dragomir, presedinte LPF


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.