Marea problema pentru antrenorul Ioan Andone o reprezinta escapadele nocturne ale jucatorilor sai. Ultimul pe lista chefliilor este fundasul Gabriel Tamas, care este acuzat de presa ca si-a petrecut o noapte intreaga, saptamana trecuta, intr-o discoteca din Poiana Brasov.

Ando este hotarat sa-l pedepseasca si pe acesta, la fel ca pe Semeghin, dar solicita dovezi care sa-l incrimineze pe jucator, pana la proba contrarie, Tamas bucurandu-se de prezumtia de nevinovatie. "In urma discutiilor avute cu cei din conducerea clubului si cu jucatorul, am hotarat sa asteptam pana cand Justitia se va pronunta in acest caz, pentru ca Tamas vrea sa-si dovedeasca nevinovatia in acest fel.

Propunerile mele vor veni abia dupa aflarea adevarului in Justitie, pana atunci dau credit jucatorului", a declarat Ioan Andone, pe site-ul oficial al clubului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.