Sport 31 Iulie 2008 00:17
Mijlocasul Universitatii Craiova, Andrei Prepelita, accidentat destul de grav in partida cu Poli Iasi, a declarat ca durerile din zona gatului au disparut aproape complet, astfel ca va putea evolua maine cu Gloria Bistrita. "Vrem sa jucam bine si sa nu pierdem", a spus mijlocasul
Accidentarea la gat a lui Prepelita, din meciul cu Poli Iasi, i-a facut pe oficialii Universitatii Craiova sa se gandeasca la un inlocuitor pentru fostul pitestean, acesta parand ca va lipsi o perioada de pe gazon. Totusi fotbalistul a fost diagnosticat cu contuzie cervicala usoara, astfel ca nu va absenta nici macar o etapa din primul "11" al echipei oltene.
"Ma mai doare putin gatul cand ma intorc, dar pana vineri voi fi ok. Se va putea conta pe mine. Jocul cu Iasiul a trecut, conteaza de acum urmatorul, care este cel mai important. Mergem la Bistrita sa nu pierdem. Vom incerca sa obtinem cat mai mult de la acest joc. Ne dorim o clasare pe un loc de cupa europeana sau sa castigam Cupa Romaniei, asa ca trebuie sa obtinem cat mai mult de la fiecare meci", a declarat Andrei Prepelita, care a fost declarat MVP-ul meciului cu Poli Iasi, desi a fost inlocuit in momentul accidentarii.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.