Sport 31 Iulie 2008 00:13
Atacantul rapidist Mugurel Buga, pus pe liber de noua conducere a giulestenilor, a ratat transferul la FC Brasov
Desi cluburile se intelesesera pentru 230.000 de dolari, cat achitasera giulestenii la aducerea sa de la echipa de sub Tampa, transferul sau a intrat in impas. Conducerea brasoveana sustine ca se discutase pentru achitarea acestei sume in rate, iar jucatorul trebuia sa fi venit la pregatiri in luna mai.
Intre timp, ardelenii i-au luat pe Baltoi si Zaharia. Brasovenii acuza ca intelegerea a cazut din vina bucurestenilor, care n-au respectat procedurile legale, constand in eliberarea unei facturi, banii urmand sa fie virati in contul formatiei de sub Grant, acestia solicitand achitarea intregii sume inainte.
Presedintele Dinu Gheorghe spune ca nu vor renunta la Buga, care este dorit de antrenorul Razvan Lucescu, alaturi de fostii visinii Maldarasanu, Burdujan si Ilyes. Directorul general-adjunct Grigore Sichitiu contraataca, sustinand ca Rapid a fost de acord ca Buga sa plece pentru aceeasi suma cu care venise, iar acum brasovenii l-au lasat balta, dupa ce i-au facut o serie de promisiuni, neonorate insa. La randul sau, Buga zice ca s-a inteles cu FC Brasov si asteapta acordul celor doua cluburi pentru a putea juca.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.