Sport 31 Iulie 2008 23:48
'Daca nu batem Vasluiul, inseamna ca suntem Steaua de tinichea, nu de aur! Ma las de fotbal daca pierdem la Vaslui!', declara Gigi Becali inaintea jocului pierdut de militari cu 1-0.

FC Vaslui si Steaua au tras aseara obloanele peste prima etapa din Liga I la fotbal. Amanata deoarece moldovenii au avut sambata meci in Cupa UEFA Intertoto, partida s-a incheiat cu o mare surpriza: victoria moldovenilor cu 1-0. Marko Ljubinkovici a marcat golul victoriei, cu largul concurs al portarului Zapata.

„Daca nu batem Vasluiul, inseamna ca suntem Steaua de tinichea, nu de aur! Ma las de fotbal daca pierdem la Vaslui!“, spunea vulcanicul Gigi Becali inaintea jocului de aseara.

Marius Lacatus a facut voia patronului si l-a tinut rezerva pe stoperul Dorin Goian, altadata om de baza la Steaua, anunta Evenimentul Zilei.

Fanii s-au batut langa stadion

In prima repriza a meciului de la Vaslui, Steaua nu a mai pastrat nimic din partida cu AS Roma. Fara imaginatie, fara combinatii rapide si aproape inexistenta in atac, echipa antrenata de Marius Lacatus s-a vazut tradata si de omul de incredere dintre buturi, columbianul Zapata.

Portarul a gresit grav in minutul 25, la o lovitura de cap a lui Ljubinkovici, si Vasluiul a deschis scorul spre uriasa satisfactie a patronului Adrian Porumboiu.

Omul cu banii de la echipa gazda ii dadea o prima lovitura rivalului Becali care, inainte de meci, promisese ca se va lasa de fotbal in cazul unui insucces la Vaslui.

Stelistii nu au reusit sa riposteze dupa gol, astfel ca singura lor ocazie din prima repriza a venit de-abia in minutul 38, cand sutul lui Szekely a fost blocat de portarul Kuciak.

Suporterii vasluieni i-au atacat pe stelisti cu pietre si in scurt timp s-a ajuns la o bataie generala care a fost oprita doar de interventia jandarmilor. In urma incaierarii, fortele de ordine au retinut mai muti suporteri din ambele tabere, dupa cum aflam in Adevarul.

Gafa lui Zapata

Compact pune infrangerea Stelei cu 0-1 (0-1) in deplasarea de ieri, de la SC Vaslui, pe grava greseala a portarului columbian Robinson Zapata.

Dupa 3-1 in amicalul de lux cu AS Roma, de la sfarsitul saptamanii trecute, Steaua a plecat la Vaslui cu mari sperante intr-un rezultat pozitiv la debutul in noul sezon de Liga I.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.