Sport 30 Iulie 2008 14:35
Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, miercuri, la plecarea spre Vaslui, ca nu concepe ca formatia din Ghencea sa nu castige meciul cu echipa lui Adrian Porumboiu, si sustine ca, in caz contrar, s-ar putea lasa de fotbal.
"Ce Steaua suntem noi daca nu invingem la Vaslui? Probabil suntem Steaua de tinichea. Daca nu invingem la Vaslui, ma las de fotbal. Ce sa facem in Liga Campionilor, ce sa castigam campionatul, daca noi nu suntem in stare sa invingem la Vaslui? Daca nu invingem, inseamna ca suntem Steaua de tinichea, nu Steaua de aur, nu Steaua de diamant", a spus Becali.

Oficialul Stelei sustine ca, in cel mai rau caz, meciul se poate incheia la egalitate si anunta ca ar putea renunta la fotbal daca ros-albastrii pierd. "Se poate intampla un accident, un egal, dar daca nu castigam, eu ies din fotbal. Important este primul meci pentru ca este primul pas. Noi trebuie sa castigam toate meciurile. Ati vazut ce s-a intamplat si in cazul CFR-ului, cand a avut doar patru egaluri. Daca vrem sa fim Steaua cu adevarat, trebuie sa castigam", a mai spus Gigi Becali.

Meciul FC Vaslui-Steaua Bucuresti, din prima etapa a sezonului 2008/2009 al Ligii I, se va disputa miercuri, de la ora 20:30, pe stadionul Municipal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.