Sport 30 Iulie 2008 11:34
AC Milan s-a impus, marti seara, in triunghiularul la care au mai participat Internazionale Milano si Juventus Torino, dupa ce a castigat ambele meciuri la lovituri de departajare, informeaza Gazzetta dello Sport.
Echipa antrenata de Carlo Ancelotti a remizat, scor 2-2, cu formatia torineza, in primul meci al turneului, insa s-a impus la loviturile de departajare cu scorul de 4-2. In a doua pardida, gruparea rossonera a trecut de Inter, tot la penalty-uri, scor 4-3, dupa ce la finalul timpului regulamentar scorul era 0-0. A treia intalnire a fost castigata de Juventus, care a invins pe Inter Milano, scor 1-0.

Partidele s-au disputat la Torino, in cadrul Trofeului Tim, care este organizat anual, incepand din 2001, iar durata fiecarei intalniri este de 45 de minute. AC Milan a triumfat pentru a treia oara in aceasta competitie, precedentele victorii consemnandu-se in 2001 si 2006.

Capitanul Romaniei, Cristian Chivu, nu a evoluat pentru Inter Milano, deoarece este in perioada de recuperare dupa operatia suferita la umar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.